login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Rendelhető a Synology DS418j


[2017-08-15]

Synology DS418jJúlius 18-án adtunk hírt a DS416j-t 1,5 év után leváltó DiskStation DS418j várható érkezéséről. Az augusztus elejéből augusztus közepe lett, de tegnap felkerült a Synology.hu-ra az új modell, webshopunkban pedig mostantól rendelhető is.

A korábbi hírünkkel ellentétben nem nőtt a hálózati adatátvitel az írás tekintetében sem, a jelenlegi hivatalos sebességadatok szerint az új modell 100,99/111,68 MB/s írási/olvasási sebessége (SMB-n, 3 GB-os fájl másolásakor) minimálisan elmarad a DS416j esetében publikált 101,28/112,42 MB/s értékektől. Ettől függetlenül nem kérdéses, hogy az immár 64-bites Realtek processzor (érdekesség: még sosem volt Realtek CPU Synology NAS-ban, főleg médialejátszókból ismerhetjük ezeket) és a DDR4-re gyorsult és megduplázott RAM (most már 1 GB) vélhetően lényegesen gyorsabban futtatja majd a DSM-et. Ezt az előnyt, és a 64-bites címzés miatti akár 108 TB-os max. kötetméretet (bár a ma kapható 10 TB-os lemezekkel csak 40 TB-ot tudunk a gyarkolatban RAID0 esetén összehozni) érdemes kiemelni a jövőbeli vevők számára, bár az is fontos lehet, hogy készenlétben lényegesen csökkent a fogyasztás, és immár mindkét USB port 3.0-ás. Mindez az elődhöz képest változatlan áron és árréssel érkezik most.

Kérjük Synology-t forgalmazó partnereinket, aktualizálják kínálatukat, lecserélve a DS416j-t a DS418j-re!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.