login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




SYNOLOGY NYEREMÉNYJÁTÉK!!!


[2018-11-20]

Megdöbbenve látjuk, hogy nagyon kevés partnerünk weboldalán látható Synology nyereményjátékunkról bármilyen hír, illetve az erről szóló banner. Pontosan 1 héttel ezelőtti hírünkben írtunk arról, hogy elindult a játék, amit immár 8 nappal ezelőtt bemutattunk viszonteladóinknak. A nyereményjáték reklámozásához segítségként többféle méretű bannert tettünk letölthetővé Marketing oldalunkról, és felajánlottuk, hogy grafikusunk egyedi méretűt is készít annak, aki ezt kéri tőle emailben. Így mindössze a weboldalra való feltöltés lenne a feladat, megoldva, hogy ERRE az oldalra dobja át a grafikára kattintó látogatót. További ötletünk nincs, hogyan tudnánk mi segíteni abban, hogy az adott partner vevői értesüljenek arról, hogy ha ott vásárolnak, akkor akár ingyen is övék lehet a Synology termék.

Kérjük Synology-t kínáló partnereinket – ha még nem tették meg –, haladéktalanul kezdjék el reklámozni az akciót, mivel naponta vevőket (és így hasznot) veszítenek el ennek elmulasztása miatt!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.