login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekHírek
Synology workshop holnap (emlékeztető)


[2019-05-27]

Április 16-i hírünkben hívtuk fel a figyelmet az idei Synology workshopra, amely HOLNAP, május 28-án kerül megrendezésre a Danubius Hotel Arénában (Budapest, XIV. kerület, Ifjúság útja 1–3.). Mai hírünket csak egy emlékeztetőnek szánjuk azok számára, akik már regisztráltak az eseményre, és megkapták a visszaigazolást is a Synology-tól, tehát le van számukra foglalva a hely, várják őket az eseményen. A részletes program ITT található, 9 órától kezdődnek az előadások. A Seagate és Kingston bemutatók magyarul, a két workshop rész angolul lesz előadva. Mi is tartunk egy rövid prezentációt a VAR/SI partnerprogram előnyeiről azon viszontleadók számára, akik még nincsenek regisztrálva hivatalos Synology-kereskedőként.

Szeretettel várunk mindenkit reggel 8-tól!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.