login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Új Synology termékek és korábbi modellek további RAM-konfigurációkkal


[2019-11-14]

Ma jelentette be a Synology az első dupla alaplapos (vagy ahogy ők hívják dupla vezérlőmodulos) RackStation modult, pontosabban Unified Controller-t, az UC3200-as NAS-t, illetve a hozzá kapcsolható új bővítőegységet, az RXD1219sas-t. A Unified Controller termék(ek)ben gyakorlatilag egy gyárilag összeállított High Availability rendszert kapunk: az aktív és passzív szerver itt egy készülékbe került összeépítésre, és nincs szükség kétszer annyi merevlemezre sem! Tehát egy terméken belül kapunk redundanciát a tárhelyre (ha RAID5/6 módot használunk), a tápegységre, és magára a számítógépre/alaplapra is. Létezik már pár éve az RC18015xs+, amelynél két készülék High Availability módban közösen kezelhet egy tárhelyet, de ez elég drága megoldás, főleg hogy legalább egy RXD1215sas bővítőegység is kell melléjük. Ehhez képest az UC3200 bruttó 2,3 milliós ára – alaphelyzetben 12 lemezfiókkal – kifejezetten kedvező ajánlat a gyártótól. Az alap 12-lemezes tárhely bővítéséhez most megjelent az RDX1219sas bővítőegység is, ebből max. 2 darab csatlakoztatható, azaz legfeljebb 36-lemezes konfiguráció hozható létre.

Teljesítmény szempontjából az UC3200 gyakorlatilag az RS3618xs-nek felel meg, annak processszorát és RAM-ját, bővíthetőségét kapta meg, bár itt már 10Gbites RJ-45 csatlakozót is találunk a hátlapon (igaz, gigabitesből 4 helyett csak 2-t).

Bővült webshopunkban a Synology RS820(RP)+ kínálata, most már mindkét modell 4–4 különböző RAM-konfigurációval is rendlehető!

Kérjük rendszerintegrátor partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba a két új terméket, és az újabb RAM-konfigurációval rendlehető RS820(RP)+ modelleket is!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.