login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Frissül a legnépszerűbb Synology, érkezik a DS220j!


[2020-02-10]

Sok éve a 2-lemezes „j” sorozat a legnépszerűbb Synology NAS az otthoni felhasználók körében. Így mindig fontos esemény, ha ez a modell frissül, mivel jelentős forgalomnövekedést szokott okozni. A most nyugdíjba vonuló DS218j 2017 októberének végén jelent meg, így kicsit több, mint 2 évet „szolgált”. Jelenleg már nem is tudjuk rendelni, elfogytak az európai készletek, így lekerült kínálatunkból. Az utód DS220j várhatóan február 27-én lesz hivatalosan bejelentve, és reményeink szerint addigra már raktáron is lesz nálunk.

A DS220j angol nyelvű adatlapja már letölthető Marketing oldalunkról. A lényeges változást a processzor hozza, a korábbi 2-magos, még 32-bites Marvell helyett a DS118-ban, a DS218play-ben, DS218-ban és a DS418-ban és legutóbb a DS420j-ben is használt 4-magos, immár 64-bites Realtek RTD1296 került a DS220j-be is. A DS218play-hez képest gyakorlatilag csak a kevesebb RAM (itt 512 MB, de szintén DDR4-es) a különbség, ahogy a DS420j-t is csak a fele akkora memória választja el az „eggyel nagyobb” DS418-tól – mostantól tehát MINDEN Synology NAS 64-bites processzort használ!

A DS220j nagyon komoly ugrást jelent a teljesítmény terén (nagyobb órajel, kétszer több processzormag, valamint 64-bites regiszterek és adatbusz) úgy, hogy közben a legkisebb 2-lemez ára mégsem változott! Végre egy örömteli modellváltás, ahol az ár változatlan, de a teljesítmény több, mint duplájára nőtt!

Kérjük viszonteladóinkat, ha már nem rendelkeznek készlettel, mielőbb vegyék le kínálatukból a DS218j-t, és készüljenek fel a DS220j érkezésére! A DS220j már előrendelhető webshopunkból! Mivel a DS218j már nem rendlehető, így lehet kommunikálni a leendő vevők felé, hogy érkezik az utód bő 2 héten belül. Talán érdemes is ezt megtenni, nehogy az információ hiányában sokan megvásárolják a szürke forrásokból a kifutó modellt – ott ugyanis az még elérhető.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.