login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Megérkezett a Synology DS920+


[2020-07-09]

Nem kapkodta le a gyártó a DS918+ leváltását, majd 3 évig volt a kínálatban. De végre itt a DS920+, melynek ára az elődmodellhez képest csak egész minimális 2%-kal nőtt.

Ebben is a DS720+ 4 magos Intel Celeron J4125 processzora dolgozik, a gyártó szerint átlag 15-25%-kal gyorsabban. Az erősebb processzornak köszönhetően Surveillance Station alatt is nagyobb rögzíthető FPS szám tartozik immár az adott felbontásokhoz. A nagyobb teljesítménynek persze ára is van, fogyasztása 10%-kal nőt terhelés alatt, igaz, készenlétben viszont 20%-kal csökkent az elődmodellhez képest.

DS920+ magyar nyelvű adatlap

A marketing anyagok közé ma még felkerülnek a synology-forum.hu terméktámogatásos pecsétes képei.

A +1 évnek köszönhetően ez a modell is 4 év jótállással kerül itthon forgalomba a hivatalos csatornákon keresztül!

Már rendelhető és jövő hét elejétől raktáron!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.