login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Synology FlashStation FS3410


[2022-10-05]

Elődje az FS3400 mint belépő 24-fiókos FlashStation 3 éve jelent meg. Szokatlan módon a CPU (Intel Xeon D-1541) és a memória (16 GB induló, 128 GB max) is változatlan maradt, előrelépésnek csak a PCIe bővíthetősége (mivel immár 2 db Gen3 x8 port áll rendelkezésre), valamint a zajszint jelentősen csökkentése (57-ről 46,1 dB(A)-re) tekinthető.
Valójában ez a modellváltás sajnos így visszalépés, ugyanis nincs már mód a külső egységgel történő bővítésre 48, illetve 72-fiókossá. Így a SAS SSD használatára sincs már szükség, ezért ennek a lehetősége is megszűnt, tehát csak SATA-sat fogad ezentúl. Így akinek a későbbi bővíthetőségre is szüksége van, annak az FS3600 vagy FS6400-es modellt kell választania ezentúl.
A termék ára változatlan maradt legalább, de az SSD kompatibilitási listán csak a saját címkés termékeket találhatjuk meg.
A bővítéshez egyúttal új RAM modul is megjelent, a 16 GB-os D4ER01-16G RDIMM. A 32 GB-os már régebb óta kapható a D4ER01-32G cikkszámon.

Kérjük partnereinket vegyék fel az új terméket kínálatukba mihamarabb, illetve vegyék le a megszűnt elődmodellt!

Az alap 5 év garancia mellé kérhető lesz hamarosan a NBD garancia is: link...

A termék hivatalos magyar nyelvű weboldala: link...
A termékfotók és a magyar nyelvű termékadatlap: link...
A hivatalos sajtóközlemény: link...



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.