login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek

Tisztelt Látogató!

Üdvözlünk a NEON Multimedia Kft. viszonteladói rendszerében!

Viszonteladók kiszolgálására kialakított webshopunkat szerződött partnereink tudják használni. Amennyiben vállalkozásod még nem kapcsolódott be termékeink forgalmazásába, a Regisztráció oldalunkon olvashatod el a szükséges információkat és teendőket.
Reméljük kölcsönösen sikeres együttműködéssel partnerünkké válik vállalkozásod is.

A NEON Multimedia Kft. csapata

Amennyiben fogyasztóként érdeklődik termékeink iránt, kiskereskedelmi weboldalunkat ajánljuk figyelmébe: Lejátszó.hu.

Legfrissebb publikus híreink:Új Synology termékek és korábbi modellek további RAM-konfigurációkkal
[2019-11-14]

Ma jelentette be a Synology az első dupla alaplapos (vagy ahogy ők hívják dupla vezérlőmodulos) RackStation modult, pontosabban Unified Controller-t, az UC3200-as NAS-t, illetve a hozzá kapcsolható új bővítőegységet, az RXD1219sas-t. A Unified Controller termék(ek)ben gyakorlatilag egy gyárilag összeállított High Availability rendszert kapunk: az aktív és passzív szerver itt egy készülékbe került összeépítésre, és nincs szükség kétszer annyi merevlemezre sem! Tehát egy terméken belül kapunk redundanciát a tárhelyre (ha RAID5/6 módot használunk), a tápegységre, és magára a számítógépre/alaplapra is. Létezik már pár éve az RC18015xs+, amelynél két készülék High Availability módban közösen kezelhet egy tárhelyet, de ez elég drága megoldás, főleg hogy legalább egy RXD1215sas bővítőegység is kell melléjük. Ehhez képest az UC3200 bruttó 2,3 milliós ára – alaphelyzetben 12 lemezfiókkal – kifejezetten kedvező ajánlat a gyártótól. Az alap 12-lemezes tárhely bővítéséhez most megjelent az RDX1219sas bővítőegység is, ebből max. 2 darab csatlakoztatható, azaz legfeljebb 36-lemezes konfiguráció hozható létre.

Teljesítmény szempontjából az UC3200 gyakorlatilag az RS3618xs-nek felel meg, annak processszorát és RAM-ját, bővíthetőségét kapta meg, bár itt már 10Gbites RJ-45 csatlakozót is találunk a hátlapon (igaz, gigabitesből 4 helyett csak 2-t).

Bővült webshopunkban a Synology RS820(RP)+ kínálata, most már mindkét modell 4–4 különböző RAM-konfigurációval is rendlehető!

Kérjük rendszerintegrátor partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba a két új terméket, és az újabb RAM-konfigurációval rendlehető RS820(RP)+ modelleket is!

Synology DS120j a DS119j helyett
[2019-10-31]

A mai napon frissítette a Synology a legkisebb, 1-lemezes DiskStation-jét; bejelentette a DS120j-t. A frissítés gyakorlatilag csak a korábbi 256 MB-os RAM megduplázását jelenti, így mostantól legalább 512 MB-ot találunk minden Synology modellben. Említést érdemel még, hogy a fogyasztási adatok is csökkentek egy picit, de ez elég volt arra, hogy jelenleg 10 és 5 Watt alatti értékeket lehessen felmutatni működés és hibernálás közben. A több RAM lehetővé teszi, hogy a Download Station 20 helyett immár akár 50 letöltési feladatot végezzen, de a max. 5 darab IP-kameráról is kicsit több képkockát lehet összességében rögzíteni, mint korábban a 256 MB-os DS119j-n.

A DS120j raktárról rendelhető, kérjük partnereinket, cseréljék le kínálatukban a DS119j-t az utódra! Szerencsére az új modell a régi árán kapható, a plusz memória nem eredményezett most áremelkedést.

Synology RS1219+ most ajándék +2 GB RAM-mal, rendelhető az új FS3400
[2019-10-17]

Mától – a RAM-készletek erejéig – az RS1219+ gyári konfigurációját (2 GB RAM) dupla annyi, azaz 4 GB RAM-mal adjuk, felár nélkül. Azaz a 4 GB-os konfiguráció most annyiba kerül, mint a 2 GB-os, ráadásul a két gyári Synology-féle RAM-modul miatt megvalósul a dual-channel memóriakezelés, és gyorsabb a RAM elérése is!

Mér pár napja lekerült kínálatunkból az FS2017 jelzésű Synology FlashStation. Mától rendelhető az utód modell, az FS3400!

Kérjük viszonteladóinkat, állítsák be az akciós árat saját oldalaikon, illetve hívják fel vásárlóik figyelmét rá! Kérjük, vegyék le kínálatukból a megszűnt FS2017-est, és vegyék fel az FS3400-ast!

Synology Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.