login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek

Tisztelt Látogató!

Üdvözlünk a NEON Multimedia Kft. viszonteladói rendszerében!

Viszonteladók kiszolgálására kialakított webshopunkat szerződött partnereink tudják használni. Amennyiben vállalkozásod még nem kapcsolódott be termékeink forgalmazásába, a Regisztráció oldalunkon olvashatod el a szükséges információkat és teendőket.
Reméljük kölcsönösen sikeres együttműködéssel partnerünkké válik vállalkozásod is.

A NEON Multimedia Kft. csapata

Amennyiben fogyasztóként érdeklődik termékeink iránt, kiskereskedelmi weboldalunkat ajánljuk figyelmébe: Lejátszó.hu.

Legfrissebb publikus híreink:Dune HD Solo 4K 500 GB SSD-vel (akció)!
[2018-12-06]

Mától a Dune HD Solo 4K médialejátszónkat előre telepített 500 GB-os WD Blue SSD-vel kínáljuk FELÁR NÉLKÜL, karácsonyi akció jegyében, amíg a készlet tart! Az ajánlott végfelhasználói ár továbbra is 109 990 Ft, de mostantól ennyiért már egy kb. 30 ezer forint értékű SSD-t is kapnak hozzá a vásárlók, előre telepítve a Solo 4K belső lemezfiókjában! Kompakt mérete és így már komoly belső tárkapacitása miatt a készülék ideális társ lehet utazáshoz, de a hangtalan és elektromos zajt sem termelő SSD-ről bátran lehet változatlanul kiváló kép- és hangminőség mellett mozizni, zenét hallgatni. Az SSD arra is garancia, hogy a Dune jukebox (My Collection) bizonyosan örökre elegendő tárhelyet foglalhat le rajta a borító- és háttérgrafikák számára, legyen szó szinte bármekkora filmgyűjteményről.

Az akció idejére a normál (háttértár nélküli) Solo 4K konfigurációt levettük a rendelhető termékek közül. Kérjük partnereinket, mielőbb hirdessék meg az akciót vevőik között (mi is megtesszük holnap a Dune HD Facebook oldalunkon, amit reméljük minden viszonteladónk követ)! Akinek szüksége van adott méretű bannerre az akcióról, kérjük most is írjon grafikusunknak a hajni@neon-multimedia.hu címre, és rövid időn belül elküldjük azt!

SYNOLOGY NYEREMÉNYJÁTÉK!!!
[2018-11-20]

Megdöbbenve látjuk, hogy nagyon kevés partnerünk weboldalán látható Synology nyereményjátékunkról bármilyen hír, illetve az erről szóló banner. Pontosan 1 héttel ezelőtti hírünkben írtunk arról, hogy elindult a játék, amit immár 8 nappal ezelőtt bemutattunk viszonteladóinknak. A nyereményjáték reklámozásához segítségként többféle méretű bannert tettünk letölthetővé Marketing oldalunkról, és felajánlottuk, hogy grafikusunk egyedi méretűt is készít annak, aki ezt kéri tőle emailben. Így mindössze a weboldalra való feltöltés lenne a feladat, megoldva, hogy ERRE az oldalra dobja át a grafikára kattintó látogatót. További ötletünk nincs, hogyan tudnánk mi segíteni abban, hogy az adott partner vevői értesüljenek arról, hogy ha ott vásárolnak, akkor akár ingyen is övék lehet a Synology termék.

Kérjük Synology-t kínáló partnereinket – ha még nem tették meg –, haladéktalanul kezdjék el reklámozni az akciót, mivel naponta vevőket (és így hasznot) veszítenek el ennek elmulasztása miatt!

Rendelhető az iEast AudioCast (BA10)
[2018-11-15]

Az október végi Hifishown való részvételünket bejelentő hírünkben már említettük, hogy két új iEast termék hazai bemutatkozását is a kiállításon fogjuk megejteni. Aki meglátogatott minket, az már tudja; az elsősorban autóba szánt AudioCast (BA10) Bluetooth aptX™ lejátszó és a MultiStream M400 4-zónás, ESS Sabre DAC-kal szerelt készülék a két újdonság. Mától elérhető a BA10 termékoldala az iEast.hu-n, és rendelhető is a lejátszó webshopunkból viszonteladóink számára! A MultiStream M400 is pár napon belül rendelhető lesz, mindkét termék már raktáron van egyébként. Az AudioCast (BA10) azonban csak a jövő hét első napjaiban lesz átvehető, mert a gyári csomagot addigra tudjuk kiegészíteni egy adapterkábellel, amely segítségével sztereó RCA-bemenettel rendelkező erősítőhöz is csatlakoztatni lehet majd a lejátszót, nem csak jack-aljzatos vonalbemenethez.

Kérjük iEast termékeinkkel kereskedő viszonteladóinkat, mielőbb vegyék fel kínálatukba az AudioCast BA10-et, hiszen a karácsonyi időszak egyik slágerterméke lehet ára és autós funkciója miatt!

Synology Popcorn Hour Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.