login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekRackStation akció border=0Tisztelt Látogató!

Üdvözlünk a NEON Multimedia Kft. viszonteladói rendszerében!

Viszonteladók kiszolgálására kialakított webshopunkat szerződött partnereink tudják használni. Amennyiben vállalkozásod még nem kapcsolódott be termékeink forgalmazásába, a Regisztráció oldalunkon olvashatod el a szükséges információkat és teendőket.
Reméljük kölcsönösen sikeres együttműködéssel partnerünkké válik vállalkozásod is.

A NEON Multimedia Kft. csapata

Amennyiben fogyasztóként érdeklődik termékeink iránt, kiskereskedelmi weboldalunkat ajánljuk figyelmébe: Lejátszó.hu.

Legfrissebb publikus híreink:Synology RackStation promóció
[2019-08-30]

Szeptember végéig egy különleges akciót hirdet a Synology olyan RackStation modellekhez, amelyekhez – alacsonyabb értékük miatt – nem könnyen lehet projektkedvezményt kérni (hacsak nem nagyobb mennyiségben van rájuk szükség). Egészen pontosan az RS819, RS818+, RS818RP+ és RS1219+ modellek rendelhetőek most 10% kedvezménnyel, bizonyos feltételek mellett. Érdemes kihasználni, már csak a történelmi mélyponton lévő forint miatti áremelkedés kompenzálása végett is... Kattints a részletekért!

» a teljes hír...
Synology DVA3219 NVR: végre!
[2019-08-24]

Hivatalosan is bejlentette a Synology az első komolyabb NVR-jét, DVA3219 néven.
A Surveillance Station megfigyelő alkalmazásban évek óta próbálkoztak már különböző képelemzési eljárásokkal, mint pl. adott vonalat átlépő személyek megszámolása, kijelölt tárgyak eltűnésekor – vagy éppen a képbe kerülésekor – generált riasztás, stb. De az eddigi hardverek valós időben nem voltak képesek jól használható eredményeket szolgáltatni bonyolultabb esetekben, illetve a rögzített felvételek utólagos elemzése sem volt elég gyors. Úgy látszik, a Synology belátta, hogy a professzionális megfigyeléstechnika piacára csak a legújabb technológiák felhasználásával lehet belépni...

» a teljes hír...
Nincs többé Dune HD Solo Lite, de akciós áron visszatért a Solo 4K Base!
[2019-08-22]

Bár a mai napig lenne rá igény – hiszen árkategóriájában semmi jelenleg forgalomban lévő lejátszó sem játszik le ilyen minőségben –, sajnos már nem kapható a Dune HD Solo Lite, elfogytak a gyártó készletei is. Azonban, hogy ne maradjunk Simga chipes médialejátszó nélkül, ismét felvettük kínálatunkba a Dune HD Solo 4K Base modellt, és továbbra is rendelhető a Duo 4K is!

A Solo 4K-hoz képest a Solo 4K Base csak annyiban más, hogy nincs benne az okosotthon vezérlő Z-Wave kártya. Mint médialejátszó, semmilyen különbség nincs a két készülék között, tehát a DVB-T/DVB-C tuner, a 2,5"-es belső HDD/SSD-fiók, a menüs Blu-ray-lejátszás, a beépített jukebox és még a 802.11ac-s wifi is alapfelszerelés.

A fentiek alapján tehát jelenleg még rendelhetőek a Dune HD kiforrott, linux alapú, Sigma chipes alábbi lejátszói is, nem csak az androidos új modellek:

  • Solo 4K (ajándék 500 GB-os SSD-vel a készlet erejéig!)
  • Solo 4K Base (19 600 Ft engedménnyel így csak kicsit drágább, mint a Solo Lite volt!)
  • Duo 4K (ESS Sabre ES9018K2M sztereó DAC-kal!)

Akiknek nincs szükségük 4K+HDR10 lejátszásra (pl. komoly fullHD projektor, plazmatévé miatt), azok jelenleg nem találnak jobb képminőséget biztosító, többet tudó lejátszót, nem csak hasonló, de akár többszörös áron sem! A Solo 4K modellek raktárról vihetőek, a Duo 4K – előrendelés esetén – legközelebb szeptember közepére várható. Kérjük partnereinket, aktualizálják Dune HD kínálatukat ezen hírünk alapján!

Synology Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.