login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Elkezdődött a Synology stylus akció


[2013-02-13]

Elindult a Synology stylus ajándék akció, lásd a Synology.hu odalunkon és a Facebookon! Minket is meglepett, hogy korábbi hírleveleink ellenére ma délig mindössze 4 viszonteladó helyezte ki az akcióról szóló bannert a weboldalára, de azért még bizakodunk, hogy mások sem akarnak lemaradni az ingyen reklámról és pluszos DiskStationök eladásáról a következő hetekben – várjuk az újabb forgalmazóktól származó linkeket az oldalra, ahol látható az akciós banner (letölhető a Marketing oldalunkról)!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.