login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Javítva a 3D-s Dune HD lejátszók DTS HD problémája


[2013-02-25]

A Dune-HD.hu oldalunkon most megjelent hír szerint a legújabb béta firmware-ek telepítése után megszűnik az akadozó bitstream kimenet problémája, amely nagy bitsebességű DTS-HD MA hangsáv esetén jelentkezett a legújabb 3D-s Dune-ökön is. Így számottevő szoftverhibáról már nincs tudomásunk a Base 3D és a TV-303D esetében, bátran ajánlhatóak a vásárlók számára HDMI-s erősítő mellé is. Azt még nem tudjuk, hogy vajon hasonló módon orvosolható-e a gond a TV-101, TV-301 és TV-102 modelleken is.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.