login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Új Skydigital termékek a kínálatunkban


[2014-02-19]

Mától raktárról kínáljuk a dél-koreai Skydigital csúcsminőségű autós USB-töltőjét és speciális, világító dugóval szerelt USB-kábeleit. Az autós töltő érdekessége a dupla USB-kimenet, összesen 3,1 Amper kimenő árammal és az aljzatokat megvilágító fénygyűrű. A microUSB és Apple Lightning™ csatlakozókkal is kapható USB-kábeleink előnye nem csak a legmodernebb technológia a felhasznált vezetékek gyártásánál, hanem a nyomásra világító dugó is, amely megkönnyíti a kábel sötétben történő csatlakoztatását, és védi a mobilokat is...

Az autóban használva is vigyázz értékes mobiljaidra, ne csatlakoztasd őket megbízhatatlan, névtelen kínai gyártók töltőire! A Skydigital szivargyújtó-adaptere a legmodernebb technikát hozza el Dél-Koreából, amely tökéletesen megbízható megoldást jelent a járműved (legyen szó akár teherautóról, munkagépről is) és az USB-ről tölthető eszközöd számára is. A SKY8823 a Samsung mobilkiegészítő-gyártó partneri programjának (SMAPP) keretében készül, a Samsung által minősített, bevizsgált termék.

A bemeneti 12 vagy 24 voltos áramforrástól függetlenül még 1 napos folyamatos használat mellett is 4,83–4,84 voltos, 3,1 amperes kimenetet garantál két normál USB-portján (összesen), amelyhez bármely töltendő eszköz saját USB-kábele csatlakoztatható. Ezt ráadásul világító fehér gyűrűje is segíti, így vezetés közben sem kell a sötétben tapogatózni, mire megtaláljuk a kábelekkel a töltő aljzatait. Beépített olvadó biztosítékkal rendelkezik, míg az olcsóbb termékekben nincs ilyen, vagy jó esetben műanyag kapcsolós megoldást használnak.

Ha egy minden járműben biztonságosan használható autós USB-s töltőt kerestél kedvenc mobil eszközeid tökéletes töltéséhez, most megtaláltad!

A termék gyártói weboldala: link...

 

Bizonyosan mindenkivel megtörtént már, hogy éjszaka az autóban vagy éppen félálomban a hálószoba sötétjében próbálta a töltőhöz csatlakoztatni mobilját. Bár az Apple Lightning™ dugójának mindegy, de a microUSB-nél nem fordíthatjuk meg 180 fokkal a csatlakozódugót, illetve mindkét esetben könnyedén okozhatunk sérülést a mobil burkolatán vagy éppen a készülék védőtokján, ha vakon próbáljuk meg eltalalálni az aljzatot a töltőkábel dugójával. A Skydigital 1,2 és 2 méteres hosszban, feket és fehér kivitelben, microUSB és Lightning véggel szerelt kábeleinél a csatlakozóba építettek egy LED-et és egy kapcsolót. Így már nem okoz többet gondot az kábel csatlakoztatása.

Ellentétben egy átlagos, olcsó USB-kábellel, a Skydigital termékei a legmodernebb technológiát használják. Valamennyi belső vezetéke vörösrézzel bevont – hogy minél kisebb ellenállású legyen –, így minimálisan csökken csak a feszültség, míg az áram áthalad rajta; azaz a lehető legrövidebb lesz a töltési idő. Az adatot továbbító érpár össze van tekerve, amely lehetővé teszi, hogy az adatsebesség maximális maradhasson. Mindkét ér 8 darab, 0,12 mm-es vezetékből van sodorva. A töltéskor szükséges tápfeszültséget szállító vezetékek szintén 8–8 darab, 0,16 mm-es drótból sodortak. A négy belső, műanyag szigetelésű vezetéket alufóliával tekerték körbe az USB-kábel teljes hosszán, ami garantálja, hogy elektromos zaj ne kerüljön a környezetbe.

A Lightning™ vagy micorUSB dugó feje speciális lépcsős kialakítású, hogy a lehető legtöbb telefontokkal együtt használható legyen, ne kelljen abból kivenni a mobilunkat. A LED-et aktiváló kapcsoló a dugóba simul, nem növeli annak vastagságát. A LED fehér színű, 5400 mcd fényerejű.

A Lightning™ kábel gyártói weboldala: link...
A microUSB kábel gyártói weboldal: link...

A fentebb bemutatott termékek a webshop Kábel, adapter kategóriában már megtalálhatóak. Kérünk minden partnerünket, akinek illenek kínálatába ezek a termékek, mielőbb listázza őket! Marketing oldalunkról már letölthetőek a részben magyarított termékfotók hozzájuk.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.