login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Árcsökkenés, Popcorn Hour VTEN 4K-s lejátszó


[2015-01-23]

Az elmúlt napokban jelentősen erősödött a forint az EUR-hoz képest, így csökkentettük a Synology, Mede8er, Dune HD és The Little Black Box márkáink termékeinek árát. A dollár elszámolású Popcorn Hour, REVO és Skydigital esetében sajnos nem tudjuk még ugyanezt megtenni. Kérünk minden partnert, mielőbb módosítsa árlistáját!

Ma a hazai márkaoldalon bejelentettük a Popcorn Hour VTEN lejátszót, amely az A-410-et fogja leváltani – várhatóan 1 hónapon belül érkezik ez első szállítmányunk. Vele együtt hozunk először az Open Hour Chameleonból is, amelyet már a tavalyi őszi AV-TREND és HIFI SHOW kiállításon bemutattunk a látogatóknak, de a szoftver fejlettsége csak mostanra érte el az elvárásainknak megfelelő szintet (tehát már nem csak androidos számítógépnek, de médialejátszónak is jól használható). A két újdonság közül a Chameleont bizonyosan, a VTEN-t valószínűleg be fogjuk mutatni élőben is a jövő pénteki viszonteladói találkozónkon.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.