login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Új lejátszók és NAS-ok a kínálatban


[2015-04-15]

A mai naptól több új, régen várt termék is felkerült a kínálatunkba, és modellváltás is történt a Synology-nál.

Előrendelhető a Popcorn Hour VTEN médialejátszó és az Open Hour Chameleon androidos számítógép (és persze lejátszó is egyben), mindkettő 4K-s videókimenettel. Részletesen a PopcornHour.hu weboldal hírei között mutattuk be őket az elmúlt napokban. Az első szállítmány érkezése 10–14 napon belül várható mindkét készülékből.

Tegnap jelentette be a Synology – és azóta már nálunk is rendelhető – a teljesen új, előd nélküli DS1515 jelzésű 5-lemezes DiskStation-t (viszonteladóinknak előző hírünkből már ismerős), és az RS814-et leváltó RS815-ös RackStation-t. Az RS815 gyakorlatilag csak egy „ráncfelvarráson” átesett RS814, mivel a hardver szinte változatlan, de mélysége jelentősen rövidebb (457,5 helyett csak 290 mm), így kisebb rackszekrényekbe is berakható. Említést érdemel még az alacsonyabb áramfogyasztás is, de teljesítményben gyakorlatilag nincs változás.

Kérünk minden Popcorn Hour és Synology partnert, mielőbb vegye fel kínálatába az újdonságokat, és tájékoztassa róluk vevőit!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.