login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Fehér SuperConnect és új árak


[2015-04-28]

Elindult hozzánk ez első szállítmány Skóciából, amelyben már fehér színű REVO SuperConnect-ek is érkeznek! Az immár 4-féle színváltozatban gyártott, legjobb hangzású hálózati zenelejátszónk és DAB+ rádiónk nálunk kétféle külsővel lesz ezentúl elérhető.

Érkezik újabb adag K2 is, így végre ismét valamennyi REVO raktáron lesz. Az új szállítmány kapcsán frissülnek a K2 és SuperConnect áraink is. A fehér színű SuperConnect gyári ajánlott ára alapból magasabb mint a korábbi dió változaté, de az erős dollár miatt sajnos a dió színű is jelentősen drágul. A K2 árát már korábban hozzáigazítottuk az amerikai dollár magasabb árfolyamához, így ott változas nem lenne emiatt, viszont lehetőséget kaptunk egy akció meghírdetésére az új készlet erejéig! Így 119 ezer forint helyett 92 900 Ft bruttó a K2 mától (illetve visszamenőleg a függő előrendelések számára is olcsóbb természetesen).

Kérünk minden REVO-t forgalmazó partnert, mielőbb vegye fel kínálatába a fehér-ezüst színű SuperConnect-et, frissítse árait, és hírdesse a K2-akciót!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.