login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Új Skydigital mobil kiegészítők


[2015-07-17]

Koreai gyártónktól március végén érkezett először az USB3-as dupla HDD-dokkolóból, amely különlegessége, hogy blokkszintű másolatot (1:1-es klónt) képes önmagában, számítógép nélkül is készíteni merevlemezről vagy SSD-ről, akár a több partíciót tartalmazó Synology NAS-ban formázott lemezek is duplikálhatóak vele! Mi magunk is meglepődtünk, hogy milyen sikeres termék lett rövid időn belül, és kiderült, hogy túl keveset rendeltünk elsőre belőle. Több hétig hiánycikk volt, míg végre mostanra sikerült feltölteni a készletet belőle (továbbra is csak a fekete változatból kaptunk).

Márciushoz képest azonban az amerikai dollár jelentősen megerősödött, így 12 900 Ft-ról kénytelenek vagyunk 13 900 Ft-ra emelni a dokkoló árát, és a még drasztikusabb emelkedést elkerülendő módosítottuk az árréseket is. Kérjük viszonteladóinkat, ellenőrizzék a SKY 16T új árát webshopunkban és saját kínálatukban!

 

Több mint 1 éve, tavaly februárban kezdtük el forgalmazni a Skydigital LED-es microUSB és Lightning™ csatlakozós USB-s töltő- és adatkábeleit. Az Apple mobiljaihoz készült változatból már nincs azóta raktáron (a microUSB-s továbbra is kapható!), de most megérkezett az utód megoldás. Az idei „sláger” már nem a sötétben világítani tudó dugó, így nem lehet a marketing szöveg az, hogy „az ágyban vagy az autóban csatlakoztatva többé nem karmoljuk össze a mobilunkat vele”. Most egyrészt hivatalos Apple-minősítéssel rendelkezőt, másrészt minősítés nélküli olcsóbb, de dizájnos megjelenésűt gyártanak a koreaiak:

 

Az Apple által minősített, piros és fekete színben kapható USB-Lightning™ kábel

 

Ahogy a fenti képeken látható, a kábel mindkét végén olyan a dugó kialakítása, hogy ne csússzon ki könnyen az ujjaink közül, a műanyag fonott borítás pedig nem csak védettséget, de tartós érzetet is biztosít.

 

Alumínium dugókkal szerelt Lightning™ kábelek

 

A fenti két kábel közül csak az ezüstből érkezett most raktárra, és az Apple minősítés hiánya miatt még az alumínium kivitel ellenére is olcsóbb, mint a piros és fekete műanyag dugós típusok. Ettől függetlenül, a korábbiak és a most érkezett új kábelek is a legmodernebb technológiát használják. Valamennyi belső vezetéke vörösrézzel bevont – hogy minél kisebb ellenállású legyen –, így minimálisan csökken csak a feszültség, míg az áram áthalad rajta; azaz a lehető legrövidebb lesz a töltési idő.

 

 

A Lightning™-os alumínium kábel 2890 Ft, microUSB-s változata 2290 Ft, az MFi-minősített Lightning™ kábelek pedig 5690 Ft ajánlott bruttó kisker áron kaphatóak mától webshopunkban.

Teljesen új termék a kifejezetten az iPhone 5 (valamennyi változata), iPhone 6 és iPhone 6 Plus mobiltelefonokhoz készült edzett üveg képernyővédő, 9H20 termékkóddal. Mindössze 0,2 mm vastagságú (innen a 20-as szám a névben), 9H karcállóságú, könnyen felhelyezhető védőréteg:

 

 

A 9H a jelenlegi legmagasabb karcállóságot jelenti ebben a termékkörben. A grafit ceruzáknál használt keménységi jelzésről van itt is szó. A 9H érték azt jelenti, hogy az ilyen keménységű ceruza nem képes megkarcolni ezen üveg felületét. A karcok mellett természetesen az ütésektől is véd az edzett üveg, így a telefon kijelzője is nehezebben törik be, de nem keverendő össze a karcállóság az ütés- vagy golyóállósággal!

A karcállóság skálája = grafit ceruzák keménysége

A védőüveg élei a külső oldalon lekerekítettek, így véletlenül sem okozhatnak sérülést, miközben a telefonra tökéletesen rásimulnak. Az üveg alján lévő szilikonréteg garantálja, hogy gyakorlatilag automatikusan „rászívja” magát a telefon képernyőjére, de a pozicionáláshoz egy pontosan illeszkedő segédkeretet kapunk a termék köré:

 

 

A végeredmény egy alig látható, mégis a létező legerősebb védelem a kijelzőt érő karcok és ütések ellen, miközben gyakorlatilag bármilyen iPhone tok használható marad. Sőt, a csak a hátlapra pattintható burkolatokkal együtt is közel teljes védelmet kínál a telefon számára, mindezt igen kedvező áron.

 

 

Aktuális bruttó ajánlott végfelhasználói áraink a különböző Skydigital 9H20 védőüvegekhez:

  • iPhone 5/5C/5S: 4790 Ft
  • iPhone 6: 5490 Ft
  • iPhone 6 Plus: 6390 Ft

A fentebb bemutatott újdonságok már rendelhetőek a webshopban, valamennyi aktuális Skydigital termékünk jelenleg raktáron van!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.