login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Synology DS416slim márciusban


[2016-02-10]

Mivel jelenleg 2 TB-os a legnagyobb kapacitású 2,5"-es merevlemez, RAID5 esetén 6 TB biztonságos tárhely hozható létre a DS416slim-ben. Akiknek ez elegendő, és a minimális zajszint, valamint a hordozhatóság (pl. koncertező zenészeknek) a legfontosabb elvárások, azok számára érkezik a 2009 óta immár negyedik slim jelzésű DiskStation. A külső gyakorlatilag évek óta változatlan, és az előző szériától kezdve a hátlapon már két gigabites ethernet és egy USB3.0-ás portot találunk a régebbi egy eSATA, egy ethernet és egy USB2.0 felállás helyett:

 

 

Belül a processzor továbbra is a Marvell Armada családból származik (Armada 385 / 88F6820), de immár kétmagos, 1 GHz-es (az elődben az egymagos Armada 370 volt, 1,2 GHz-cel használva). A RAM változatlanul 512 MB. Ezen adatok alapján látható, hogy a legkisebb NAS teljesítményében sem tartozik a nagyobbak közé. Ezentúl is max. 8 IP-kamerát kezel, és 30 letöltési feladatot képes párhuzamosan végezni a Download Station. A fogyasztásról még nincs adatunk, az olvasási sebesség minimálisan, az írás viszont jelentősen lesz gyorsabb (53 MB/sec-ról 79 MB/s-ra nő SMB-n keresztül az 5 GB-os fájl felmásolása közben mérhető átvitel) – egy gigabites ethernet-portot használva. Link aggregáció mellett azonban már az olvasás is számottevően fürgébb: 123 MB/s-ról 170 MB/s-re javul. A titkosított megosztásokra való írásról nincs még számadatunk, de természetesen ez a DiskStation is hardveresen titkosít már. A súly továbbra is mindössze 66 dkg lesz –lemezek és tápegység nélkül.

Jöjjenek most a rossz hírek: ismét nő az ár az elődhöz képest, és ismét csökken a kereskedők árrése :( A DS414slim jelenlegi végfelhasználói ára bruttó 91 800 Ft lenne most, a DS416slim viszont 108 100 Ft-tal érkezik – ha a HUF/EUR árfolyam nem romlik jelentősen a márciusi megjelenésig.

A DS416slim magyar adatlapja már letölthető Marketing oldalunkról, termékfotóink még nincsenek hozzá.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.