login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




DS1517+, DS1817+ és kiegészítőik a webshopban


[2017-05-01]

Felkerült webshopunkba a Synology hivatalos oldalán már pár napja megjelent kisebbik FlashStation, az FS2017, valamint a régóta várt (javított Intel Avaton processzoros) DS1517+ és DS1817+ mindkét konfigurációja (mivel 2 és 8 GB előre telepített RAM-mal is rendelhetőek), a hozzájuk készült DX517-es bővítőegység, az M2D17 cache-kártya, valamint a hivatalos 2×4 és 2×8 GB-os RAM-csomagok.

Kérünk minden Synology-forgalmazó partnert, ha még nem tette meg, mielőbb vegye fel kínálatába a fenti újdonságokat!

Mától életbe léptek az új Synology árak is, így kérjük frissítsétek árlistáitokat, illetve ha még nem történt volna meg, Bolyós Richárd és Czibolya Dániel kollágáinkkal mielőbb egyeztessetek az új viszonteladói besorolásról, melyet április 26-i hírünkben, ITT mutattunk be, és mától érvényes!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.