login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételekRackStation akció border=0

Hírek
Nincs többé Dune HD Solo Lite, de akciós áron visszatért a Solo 4K Base!


[2019-08-22]

Bár a mai napig lenne rá igény – hiszen árkategóriájában semmi jelenleg forgalomban lévő lejátszó sem játszik le ilyen minőségben –, sajnos már nem kapható a Dune HD Solo Lite, elfogytak a gyártó készletei is. Azonban, hogy ne maradjunk Simga chipes médialejátszó nélkül, ismét felvettük kínálatunkba a Dune HD Solo 4K Base modellt, és továbbra is rendelhető a Duo 4K is!

A Solo 4K-hoz képest a Solo 4K Base csak annyiban más, hogy nincs benne az okosotthon vezérlő Z-Wave kártya. Mint médialejátszó, semmilyen különbség nincs a két készülék között, tehát a DVB-T/DVB-C tuner, a 2,5"-es belső HDD/SSD-fiók, a menüs Blu-ray-lejátszás, a beépített jukebox és még a 802.11ac-s wifi is alapfelszerelés.

A fentiek alapján tehát jelenleg még rendelhetőek a Dune HD kiforrott, linux alapú, Sigma chipes alábbi lejátszói is, nem csak az androidos új modellek:

  • Solo 4K (ajándék 500 GB-os SSD-vel a készlet erejéig!)
  • Solo 4K Base (19 600 Ft engedménnyel így csak kicsit drágább, mint a Solo Lite volt!)
  • Duo 4K (ESS Sabre ES9018K2M sztereó DAC-kal!)

Akiknek nincs szükségük 4K+HDR10 lejátszásra (pl. komoly fullHD projektor, plazmatévé miatt), azok jelenleg nem találnak jobb képminőséget biztosító, többet tudó lejátszót, nem csak hasonló, de akár többszörös áron sem! A Solo 4K modellek raktárról vihetőek, a Duo 4K – előrendelés esetén – legközelebb szeptember közepére várható. Kérjük partnereinket, aktualizálják Dune HD kínálatukat ezen hírünk alapján!Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD Skydigital Mede8er REVO Passzív 3D HiMedia iEAST Hikvision AKiTiO Sonnet Sonnet

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.