login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Csökkentett HiMedia árak, úton a karácsonyi készlet


[2019-11-22]

Úton van, és elméletileg december első napjaiban meg kell érkeznie aktuális HiMedia szállítmányunknak, így karácsonyra bizonyosan elegendő készlettel fogunk rendelkezni. Az egy ideje már hiánycikk Q10 Pro modellből is érkezik ismét. Bár az amerikai dollárt történelmi csúcsán (legalább is a forinthoz képest) voltunk kénytelenek vásárolni (302 Ft fölött), mégsem szeretnénk, ha áremeléssel kellene lassítanunk a lejátszók fogyását. Sőt, úgy döntöttünk, csökkentjük az ajánlott végfelhasználói árat a saját, és viszonteladóink árrésének mérséklésével. Így, bár egy terméken valamivel kevesebb (de AV-partnereink számára még így is jónak számító) haszon marad, a kedvezőbb kisker ár pedig reményeink szerint jelentős forgalomnövekedést eredményez, és összességében mindenki jobban járhat. Az új árak (bruttó kisker) mától érvényesek, és az alábbiak szerint módosultak:

  • Q30: 34 900 Ft helyett 29 975 Ft
  • Q5 Pro: 48 900 Ft helyett 45 235 Ft
  • Q10 Pro: 61 900 Ft helyett 53 985 Ft

Kérjük a HiMedia lejátszókkal kereskedő partnereinket, frissítsék árlistáikat, mielőbb közöljék a leendő vevőkkel is a jó hírt!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.