login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




A Synology DS220+-al teljes a csapat!


[2020-07-23]

Most a legolcsóbb Intel processzoros modell frissítése került sorra a DS220+-al. A Celeron J3355 processzort leváltó J4025-ös – mely a DS420+-ban is fellelhető –, 3 év alatt annyit tudott fejlődni elődjéhez képest, hogy a maximum órajele 16%-ot nőt, illetve dupla méretű cache kapott, mindezt azonos (10W-os) TDP mellett. A újabb és gyorsabb processzor mellé természetesen jár a 2400 MHz-en dolgozó DDR4-es memória is. A legnagyobb változás a portoknál találjuk. Elveszítettük ugyan az eSATA és az egyik USB 3.0 portot a 3-ból, de cserébe megkaptuk a 2. gigabites LAN portot, aminek a kihasználásához viszont már SATA SSD-t kell merevlemez helyett a NAS-ba tegyünk.

Magyar nyelvű termékadatlap: link.

A marketing anyagok közé ma még felkerülnek a synology-forum.hu terméktámogatásos pecsétes képei többféle bannerrel kiegészítve. Használjátok bátran!

Szerencsére a DS220+ ára változatlan maradt, és a +1év-nek köszönhetően 3 év jótállással kerül itthon forgalomba a hivatalos csatornákon keresztül!

Már rendelhető és jövő hét elejétől raktáron!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.