login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Synology BeeDrive


[2023-06-09]

BeeDrive néven egy eddig a palettán nem szereplő termékkel jelent meg a Synology. Nem egyszerű USB meghajtóról beszélünk, a gyártó ToGo NAS-ként keresztelte el ezt az új termékcsaládot, mely többfunkciós biztonsági mentés alkalmazáscsomaggal érkezik. Ez egy mindössze 43g súlyú, SSD-alapú eszköz, amin USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) Type-C interfész biztosítja a tápellátás mellett a nagy sebességű kapcsolatot. A használt exFAT fájlrendszer biztosítja a kompatibiltást a Windows és macOS között.
A termék BDS70-1T és BDS70-2T cikkszámon érhető el 1, illetve 2 TB kapacitással, a jótállás 3 év. Az USB C–C kábel mellett USB C–A adapter is lesz a csomagban.

Az asztali BeeDrive alkalmazás Windows 10 és 11-en érhető el most, induláskor, a macOS verzió később érkezik. Támogatja a fontos mappák valós idejű biztonsági mentését a PC-n és a kétirányú/egyirányú fájlszinkronizálást, így mindig a legfrissebb adatokkal rendelkezünk a BeeDrive-on. Funkciói a biztonsági mentés és a fájl szinkronizálás.

A számítógépes biztonsági mentés automatizálja a kiválasztott mappák biztonsági mentését - a kezdeti beállítás után a BeeDrive automatikusan végrehajtja a fájlmentést, amikor az csatlakoztatva van. Egy fájlból egy időben 5 verzió létezhet, ami segíti a visszatérést egy korábbi verzióra, ha valami baleset történik. A számítógépéről törölt fájlok a BeeDrive „Archivált fájlok” mappában megőrzésre kerülnek a könnyű helyreállítás érdekében.
A fájlok szinkronizálása két gép között testreszabható (az lehet egy- vagy kétirányú), segítségével a változtatásokat automatikusan összhangban lesznek a számítógépek között. Az egyes fájlok ennél a funkciónál is akár 5 verzióig visszaállíthatók.

BeeDrive mobil-alkalmazás iOS 14 vagy feletti és Android 10 vagy a feletti rendszereken működik.

A fényképek mentése automatikusan történik amikor a BeeDrive-ot csatlakoztatjuk a számítógépéhez, a telefon és a gép pedig közös Wi-Fi-hálózathoz csatlakozik. Akár 5 mobileszköz is be lehet állítva párhuzamosan mentésre. Lehetőség van HEIF vagy HEVC média JPEG formátumban történő biztonsági mentésére is a kompatibilitás biztosítása érdekében.
A BeeDrop funkció segítségével pedig a mobiltelefonon lévő bármilyen fájl azonnal elérhetővé válik a számítógépen is.

A termékek már rendelhetők a webshopban: link...
Külön aloldal készült neki, de magyar nyelv egyelőre nem választható: link...
A hivatalos sajtóközlemény: link...
A termékfotók és a magyar nyelvű termékadatlap letölthető a Marketing menüpontban: link...

Kérjük partnereinket vegyék fel az új termékeket kínálatukba mihamarabb!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.