login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




GSM-konnektor a kínálatunkban!


[2023-07-31]

Számtalan olyan berendezést használunk, amely vezérlése mindössze abból áll, hogy áramot adunk neki, illetve elvesszük a tápellátását. Csak néhány kézenfekvő példa: állólámpa a nappaliban, ventilátor a plafonon, elszívó ventilátor a fürdőszobában, vízszivattyú a kertben, mobil fűtőtest a garázsban, egyszerűbb kávéfőző, vízmelegítő a konyhában, fóliasátor ablakának nyitása a tanyán, üzlet reklámtáblájának világítása.

Az ilyen eszközök távvezérlésére, okosotthon-rendszerbe illesztéséhez sokféle termék elérhető, mi is kínálunk konnektor mögé szerelhető reléket, vagy csak konnektorba dugható, vezérelhető aljzatokat (szaknyelven: wall plug), melyek még szerelést sem igényelnek. Az Instant GSM konnektor is hasonló ezekhez, de mégis teljesen más, hiszen:

  • Nincs szükség okosotthon-vezérlőközpontra, önmagában is elérhető.
  • Nincs szüksége internetkapcsolatra sem, hiszen beépített SIM-kártyája 97 országban garantálja a működését 5 évig (utána meghosszabbítható az előfizetés, nem kell kidobni a készüléket).
  • Saját hőmérővel is rendelkezik, a hőmérséklet értékét is leolvashatjuk távolról.
  • A hőmérséklethez programozható a működése (adott hőfokon bekapcsolás, kikapcsolás), így önmagában is képes eldönteni, mikor kapcsoljon („termosztátmód”), nem csak manuálisan vezérlehető.
  • Időzíthető a működés, időpontokhoz is köthető az automatikus be- és kikapcsolás.
  • Bármilyen telefonról, hanghívással is vezérlehető, nem csak okostelefonos alkalmazáson keresztül.

Annak ellenére, hogy az Instant GSM konnektor nem a számítógép-hálózatunkhoz vagy pl. okosotthon-rendszerünk Z-Wave/Zigbee vezeték nélküli hálózatához csatlakozik, mégis integrálható az okosotthonba. Pl. a ComfortClick vezérlőközpontok bOS rendszerébe, onnan a gyártó szerverén keresztül vezérelve – ahogy a telefonos alkalmazása is működik. Így pl. az otthonunkat vezérlő kezelőfelületen belül kialakítható a hétvégi nyaraló fűtésének irányítása is, anélkül, hogy a nyaralóban is lenne internetkapcsolat. Vagy éppen indítható a tanyán az öntözés az alapján, hogy az otthoni vezérlőközpontunk azt látja az online időjárás-előrejelzésből, hogy erre szükség lesz. De akár egy nagyobb telken is előfordulhat, hogy a kert végébe már nem juttatható el egyszerűen pl. a Z-Wave hálózatunk jele; az Instant GSM konnektor viszont ott is működtethető marad (de fedett, időjárástól védett elhelyezést igényel, mivel nem víz- és cseppáló).

Bizonyosan mindenkivel megtörtént már, aki okos eszközöket használ (okos)otthonában, hogy távolról nem lehetett elérni az otthoni készüléket, mert megszűnt az internetkapcsolat. Sokszor a lakás routerének újraindítása meg is oldalán ezt a problémát, de ha nincs internet, akkor a routert sem érjük el távolról... Kivéve, ha a router az Instant GSM konnektoron keresztül kap áramot, hiszen ilyenkor távolról sem probléma újraindítani, hogy pár perc után már ismét elérhessük az otthoni hálózatunkat, eszközeinket.

A mind iOS, mint Android operációs rendszerekre ingyenesen letölthető Instant GSM alkalmazásban (linkeket lásd lentebb) akár több száz Instant GSM konnektorunkat is vezérelhetjük. Az eszköz beüzemelése Bluetooth-on keresztül történik, 1–2 percnél nem igényel több időt, még csak felhasználói fiókot sem kell létrehoznunk. Mivel magyar gyártó termékéről beszélünk, az alkalmazás természetesen magyar nyelven is működik.

Műszaki adatok:

  • Vízállóság: IP30, nem csepp és vízálló, csak beltéri használatra alkalmas
  • Üzemi hőmérséklet: 0–40°C
  • Kommunikáció: GSM (2G GPRS), Bluetooth 4.0
  • Maximális terhelhetőség: 16A (3500W)

Az Instant GSM konnektor aktuális ajánlott bruttó kiskereskedelmi ára 29 900 Ft – 5 éves mobilnet-előfizetéssel (az 5 év a beüzemeléstől indul automatikusan). Raktárról rendelhető webshopunkban ITT.

Az általunk forgalmazott ComfortClick bOS épületautomatizációs rendszer alá már integráltuk ezt a terméket is, így onnan is vezérelhető a gyártó szerverén keresztül megszólítva. 


A termék weboldala: link...
Androidos alkalmazás: link...
iOS alkalmazás: link...
Magyar nyelvű használati útmutató: link...
Országlista, ahol használható a termék: link...



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.