login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Raktáron a legújabb Dune HD lejátszó!


[2023-08-22]

Tegnap megérkezett az első szállítmány a vadonatúj Dune HD Premier 4K Pro lejátszóból! Minden tudnivaló megtalálható róla márkaoldalunk legutóbbi hírében, illetve a magyar adatlapunkon. A szállítmánnyal érkezett végre a sokáig hiánycikk Magic 4K Plus-ból is, és feltöltöttük a Premium IR Remote készletünket is.

Kérjük AV-partnereinket, mielőbb vegyék fel kínálatukba a Dune HD Premier 4K Plus modellt is! A hozzá és a Dune HD Homatics Box R 4K Plus-hoz ígért TV-tuner megjelenéséről még nincs pontos információnk. Az Android TV-s modelleken futó Dune HD Media Center alkalmazás aktuális frissítéséről ITT írtunk a fórumunkban.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.