login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Imperial akció, új rádiók, zenelejátszók


[2023-11-13]

Az októberi budapesti HiFi Show kiállítás sikerén felbuzdulva, kibővítettük kínálatunkat a német TELESTAR/Imperial rádiók terén. A márkára irányuló figyelem felkeltésére máris indítunk egy nagyon komoly akciót; 23%-kal olcsóbban kapható az Imperial DABMAN i610 hibrid rádiónk! Ez az egyik legerőteljesebb hangzású, saját hangszórókkal (2.1-es hangrendszerrel) rendelkező hibrid rádiónk, fekete és ezüst színben kapható raktárról. A gyártóval történt egyeztetés alapján az akciót várhatóan december 31-ig folyamatosan tudjuk folytatni. A készlet erejéig továbbra is akciós az Imperial i550 CD is!

A következő napokban bővül Arylic-kínálatunk is, a HiFi Show-n a legnagyobb sikert aratott „csináld magad” paneljeivel és kiegészítőivel, amelyek segítségével akár egy régi rádió, egy kedvenc hangfal is feltuningolható (lásd a következő linken az albumok között). Képeink a kiállításról – új TELESTAR és Arylic termékeinkkel – ITT tekinthetők meg.

FONTOS! Heteken belül elindul új weboldalunk az internetes rádióink, zenelejátszóink (TELESTAR, Imperial, Arylic, Linkplay WiiM, REVO) támogatására. Így mostantól ezen termékek mellé egy újabb regisztrációs kártyát adunk, erre utal a termékek fotójára már felkerült terméktámogatási pecsét grafika is. A pecsét külön is letölthetőek Marketing oldalunkról.

Kérjük AV-partnereinket, tekintsék meg kibővült zenelejátszó- és webrádió-választékunkat, illetve vegyék fel kínálatukba az új modelleket mielőbb, valamint tegyék akcióssá az Imperial DABMAN i610-et! Kérjük, használjátok a terméktámogatási pecséttel ellátott képeinket, illetve tegyétek rá a pecsét grafikát ha más méretű képet csináltok saját weboldalatok számára!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.