login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Újabb TELESTAR és Imperial rádiók a kínálatunkban


[2023-12-05]

Novemberben már jeleztük, hogy újabb készülékekkel bővül nálunk a német TELESTAR hibrid rádióinak kínálata, amelyek immár Imperial és TELESTAR márkanév alatt is kaphatóak. A mai napon felkerült webshopunkba az Imperial DABMAN PPB 3 hordozható „zenedoboz”, így 18 különböző készüléket kínálunk Imperial és 4-et TELESTAR logóval. A közeljövőben újabb modelleket nem tervezünk bevezetni, az akciós Imperial i550 CD-ből pedig már csak egy utolsó darab van raktáron, mert érkezik utódja, a már rendelhető i560 CD.

Kérjük partnereinket, aktualizálják kínálatukat a fenti két márkából! Újabb szállítmányt a jövő hét második felére tervezünk, így előrendeléseket még a holnapi nap végéig érdemes leadni!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.