login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




WiiM AMP árcsökkenés


[2024-02-27]

Mától érezhetően csökkentettük a WiiM AMP ajánlott végfelhasználói árát, miközben viszonteladói árréseink nem, vagy legfeljebb 1%-kal változtak. A jelenlegi ár (128 850 Ft) így a gyártó által ajánlott alá került. A lépés oka most is a szürke import megjelenése, a Linkplay/WiiM által ajánlott európai végfelhasználói ár továbbra is nettó 290,8 EUR (azaz bruttó kb. 144 000 Ft).

Jelenleg csak az ezüst színű WiiM AMP-ból van készleten pár darab, a következő szállítmány érkezését (a WiiM Pro Plus-szal együtt) 7–10 napon belül várjuk. Az addigi óriási siker alapján úgy tűnik, nem biztos, hogy még egy jó ideig folyamatosan lesznek európai készletek az AMP-ból, így érdemes lehet raktárra is rendelni legalább ezekből a modellekből.

Kérjük partnereinket, frissítsék árlistájukat, és ha még nem tették meg, váltsanak a Linkplay márkanévről a WiiM-re!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.