login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Redundáns RackStation a normál áráért!


[2012-03-16]

A kifutó RS2211+/RS2211RP+ modellek pár napja lekerültek az aktív Synology termékek közül, mivel március végétől érkeznek az 1,8 Ghz helyett már 2,13 Ghz-en működő 2012-es utódok. Mivel azonban más jelentős változás nem lesz ezen típusoknál (melyek már eddig is 66 TB-ig voltak bővíthetőek és majd 200 Mbyte/sec volt az olvasási sebességük), így sok cég számára remek lehetőség lehet a Synology mai ajánlata:

„Rendelj egy RackStation RS2211+-t, és RS2211RP+-t küldünk helyette!”


Azaz a redundáns táppal ellátott RS2211RP+ csak az európai készlet erejéig ma visszakerült a kínálatba, ára viszont megegyezik a korábbi egytápos alapmodellével! Akinek céges ügyfelei is vannak, érdemes most számukra akár egy külön hírlevélben is felhívni erre a figyelmet!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.