login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Érkezik a Synology DS112!


[2012-04-18]

A megújult legkisebb Synology, a DS112j után a jövő héten érkezik a külsőre teljesen azonos erősebb (1,6 Ghz, 256 MB) modell, a DS112. Részletes adatait láthatjátok a Synology.hu oldalunkon. Azoknak javasoljuk, akiknek kevés a DS112j memóriája és sebessége, mert pl. aktívan torrenteznek rajta, több alkalmazást szeretnének párhuzamosan futtatni – amihez a 128 MB RAM kevés lenne már –, gyorsabb hálózati sebességre vágynak, vagy a NAS és USB3-as, eSATA háttértárak között komoly adatmennyiséget mozgatnának rendszeresen, de nincs szükségük a RAID-es biztonságra, és beérik a jelenlegi maximális 4 TB tárhellyel. A DS112 már rendelhető a webshopban, kérünk minden Synology-viszonteladónkat, mielőbb vegye fel a saját kínálatába is az újdonságot!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.