login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Új Dune HD magyar bannerek a Marketing oldalon


[2012-04-26]

Frissültek a magyar nyelvű Dune HD bannerjeink a Marketing oldalon. Továbbra is biztatunk mindenkit, bátran használja őket saját weboldalán! Hogy akár egyedi szöveggel, képpel is könnyedén csinálhassatok saját bannert, minden méretből (120×240, 230×160, 728×90 pixel) található egy üres (csak a hátteret és a logót tartalmazó) kép is a letölthető ZIP csomagban. Az egyforma háttér biztosítja a márka egységes megjelenését, így egyedi bannereknél is kérjük ezeket a képeket használni!

A következő napokban hasonlóan frissül a Synology bannergyűjteményünk, de addig is kérünk mindenkit, azokat már ne használja, melyeken csak megszűnt modellek láthatóak!

Webshopokban a Dune HD, Popcorn Hour és Synology termékfotók mellett használjátok a márkaoldalak terméktámogatását hírdető pecséteket, melyek már vektoros formátumban is megtalálhatóak a Marketing oldalon! Ezek egyrészt biztosítják a látogatókat, hogy regisztrációs kártyával kapják a terméket, másrészt felhívják a figyelmet arra, hogy ezek mások, mint amit a nem hivatalos forgalmazóknál találnak, azaz tudatja velük, hogy itt értékesebb készüléket kapnak.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.