login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Synology DS412 helyett DS413?


[2012-06-07]

Legutóbbi hírlevelünkben számoltunk be arról, hogy júniusban érkezik a Synology DS411-et leváltó DS412. Azóta a DS411 nem is rendelhető már. A Synology.hu oldalunk legutóbbi hírében azonban már DS413-asról olvashattok, amely számunkra is furcsa volt. Mint megtudtuk, a tervezett DS412-t keresztelték át az utolsó pillanatban (a tajvani Computex kiállítás előtt) DS413-ra. Hogy ennek mi az oka, illetve hogy mostantól már minden új modell vajon a 2013-as modellévhez tartozik-e majd, nincs információnk. Valószínűsítjük, hogy marketing szempontok alapján ezentúl a tárgyév második felében, vagy ahhoz közel debütáló újdonságok már a következő év jelzését fogják viselni. Így tehát a DS413 érkezése várható még ebben a hónapban, ráadásul már egy rangos elismerésre hivatkozva hirdethető ez a DiskStation.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.