login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Megszűnt a Synology DS212+ és a DS411j


[2012-08-14]

Az aktuális rendelésünk leadására érkezett válaszból („Please kindly note DS212+ is EOL and all stock are gone”) derült ki számunkra is, hogy az egyik legnépszerűbb DiskStation modell már nem rendelhető. Utódja DS213+ néven érkezik majd augusztus végén, várhatóan 64-bites 1,067 Ghz-es kétmagos, sleep módban még takarékosabb processzorral és jelentősen gyorsabb írási sebességgel.

Bár még kapható, de már nem rendelünk a DS411j-ből, mert jóval erősebb utódja érkezik szeptember elején.

Kérünk mindenkit, haladéktalanul vegye le a DS212+-t és a DS411j-t az aktuális Synology-kínálatból!



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.