login:   jelszó:


új regisztráció :: elfelejtett jelszó
Címlap     Hírek     Rendeléseim     Számláim     Profilom     Árlista     Marketing     Kapcsolat     Viszonteladói feltételek



Hírek




Két újabb Synology termék rendelhető


[2012-10-18]

Ma és tegnap felkerült a webshopba két különleges Synology termék, melyek egyedülállóak a maguk nemében. A DS213air az első NAS-unk amely belső wifi kártyával rendelkezik, és valódi Access Pointként használható: nem csak meglévő wifi hálózathoz képes csatlakozni, de maga is képes létrehozni egy újat, így tovább növelhető pl. egy nagyobb iroda, vagy lakás vezeték nélküli hálózati lefedettsége, vagy megteremthető, ha eddig nem volt wifis routerünk. Sőt, ha eddig egyáltalán nem volt router a lakásban, a DS213air wifi routerként is használható!

A DX213 az első 2-lemezes bővítőegység a Synology-tól, hiszen eddig 5-lemezes volt a legkisebb ilyen kiegészítő. Ideális külső backup megoldás, főleg ha pl. egy DS712+-t kellene bővíteni, de nincs szükség újabb 5 lemezre.

Kérünk minden Synology forgalmazónkat, mielőbb kerüljön fel a két új termék a kínálatba, a jövő héten szerdán már raktáron is lesznek! A Synology.hu oldalon a DX213 már kint van, a DS213air várhatóan 1–2 napon belül kikerül.



Az itt megjelent hírek kizárólag viszonteladóink tájékoztatására szolgálnak, és csak számukra elérhetőek. Végfelhasználók felé az itt olvasott információk továbbítását szigorúan tiltjuk mindaddig, amíg azok a gyártói oldalon publikussá nem válnak!
A hírekben és a honlap bármely egyéb oldalán található viszonteladói árak üzleti titoknak minősülnek, azokat harmadik fél számára tilos kiadni!

Synology Dune HD ComfortClick REVO Aeotec Goovis Passzív 3D Dinic Hikvision Sonnet Arylic Heatit HELTUN IMPERIAL WiiM TELESTAR

NEON MULTIMEDIA KFT. – HUNGARY © Minden jog fenntartva!
.